Newcastle John Carver: ‘Još uvijek mislim da sam najbolji trener u Premier ligi’

John Carver možda je predvodio osam ravno poraza u Newcastle Unitedu, ali njegovo samopouzdanje ostaje neprekidno i odbija se ispričati zbog “gnjezdanja gnijezda grlića” u garderobu tima prošlog vikenda. “Još uvijek osjećam da sam najbolji Bet365 trener u Premier ligi”, rekao je. “I dalje osjećam da sam najbolji trener oko sebe.” S obzirom na njegovu stranu gledaju ispadanje u lice, neki igrači potonji su se pretvorili u gužvu i Newcastleov je odbori pokušali zamjeriti da ga zamjenjuju Steveom McClarenom prošle nedjelje , Zvuči kao apsurdna pohvale. Carver, međutim, zaslužuje da svoje komentare pregledaju u kontekstu krizne ozljede koja je uništila Newcastleovu već Bet365 online klađenje uživo mršaviju momčad i, u svakom slučaju, ima malo izbora nego da Ostati pozitivan.

“Nisam izgubio samopouzdanje”, rekao je nasljednik Alana Parduea. “Dan kad izgubim vjerovanje je dan kada ću učiniti nešto sasvim drugačije.Odmaknut ću od nogometa ili odlazim u mirovinu. Ja bih gubio vrijeme ako izgubim.

“To nije normalna situacija. Uobičajena je situacija da Bet365 bih bio otkazan nakon šest poraza. Ali sa svim okolnostima koje se događaju ovdje, to se nije dogodilo zato što [hijerarhija] zna situaciju. Zato me oni podupiru. Vidjeli su me kako radim i što pokušavam i što imam. Možda samo budem jedan od onih nesretnih ljudi, ali neću odustati, baciti ručnik i odstupiti od njega. “Subota Carver se nada da će u Newcastleovom klizanju kod kuće zatvoriti West Bromwich Albion , Nakon toga dolazi izlet u Queens Park Rangers prije West Ham Uniteda posjetiti St. James ‘Park. “Ja sam vođa i ne mogu se sjetiti gubitka”, rekao je. “Ako me igrači vide na Bet365 podu, to nije dobro.Moram biti optimističan kao i ja i dalje vjerujem da sam najbolji u onome što radim neovisno o tome što misle svi drugi. Dan kad ne mogu, učinit ću nešto drugo. “Carver je optimističan za njegovu odluku da” podigne gnijezdo rogova “javno kritizirajući njegove igrače i optužujući Mikea Williamsona da se namjerno otjera u

Williamson je kasnije izdao izjavu u kojemu se uskraćuju Carverove optužbe, ali polovica i voditeljica sredine sada su postigle približavanje. “Svi su apsolutno iza Bet365 mene”, rekao je. “Govorim o Mikeu (Ashley, vlasniku Newcastlea), Lee Charnley (direktor) svih igrača i svih zaposlenika – svi.” Moram pokušati dobiti nešto Od igrača.Pokušavam izazvati neke od njih da dobiju reakciju. Ništa od toga nije osobno. Sutio sam s Mikeom (Williamsonom) ovog tjedna. Imali smo izvrsnu dvosmjernu raspravu i na kraju smo se rukovali. Ali ponekad morate raditi stvari kako bi potaknuli gnijezdo stijena. Možda sam morao učiniti nešto za zaustavljanje propasti. “Newcastleova Bet365 momčad uredno je reagirala održavajući vlastiti privatni sastanak u ponedjeljak, dok je u utorak Fabricio Coloccini napisao otvoreno pismo obožavateljima koji su molili za njihovu podršku i Ispričavamo se za jadnu sezonu. “Mislim da je Leicester šokirao ljude u reakciju”, rekao je Carver. “Ali jedini dokaz bit će kada dođemo do kraja sljedećih triju utakmica. To je teška situacija.Rekao sam za zadnja tri ili četiri tjedna da smo u nevolji, ali sada su mi igrači pokazali znakove da žele riješiti probleme i nešto učiniti. Puno je kritika zasluženo i shvaćaju da moraju reagirati. Ako to učine, možemo Bet365 samo izaći iz zatvora. ”

Čini se da je Ashley, shvatio da je shvatio da je pogriješio što nije uložio u tim u siječnju, suosjeća. “Nisam razgovarao s Mikeom”, rekao je Carver. “Ali poslao je poruku Leeu da kaže da je 100 posto iza mene. “Iako Papiss Cisse – konačno oslobođen od suspenzije, ali još uvijek oporavlja od operacije koljena – može biti na klupi protiv West Broma, Coloccini bi mogao biti Newcastleov jedini profesionalni branitelj.S Williamsonom i Darylom Janmaat oboje su Bet365 suspendirani, Carver nije siguran hoće li se Paul Dummett oporaviti od zamaha u nevolji na vrijeme i započeti u sredini polovice.