Az Arsenal Laurent Koscielny csatákkal küzd, sportfogadás hogy leküzdje a szemkárosodást, hogy szembenézzen a PSG-vel

Laurent Koscielny kétségbe vonja az Arsenal megnyitó Bajnokok Ligája játékát a párizsi Saint-Germainban kedden este. A szombat utolsó 2-1-es csúcspontja során megnyerte a Southampton-t, és egy sarokba rúgta az arcát. Két csapszeg elkapta a szem egyik oldalát, így a kár sokkal súlyosabb lett volna. A védőnek szembetűnő duzzanata volt a szem körül, amikor a klub orvosa a mérkőzés után megvizsgálta. – Ez egy kicsit aggaszt – mondta Arsène Wenger. “Már nagyon duzzadt.”Ha nem tud időben helyreállítani a Parc des Princes-t, a Wenger központi védekező partnerként Bet365 mobil sportfogadás maradna a klubban és a Mustafi-ban és a fiatal gazdaságban lévő Holding Holding új játékosai között. Southampton ellen olvasson tovább

Wenger tele volt Koscielny-val, aki kapitány, míg Per Mertesacker visszaszerez egy hosszú távú sérüléstől. „Ő az egyik legtapasztaltabb játékos, aki most itt van,” mondta a menedzser.

„Ő az egyik leghosszabb kiszolgáló védő, és azt hiszem, ő az egyik legjobb játékosunk. Amikor a csapatra gondolok, amikor kapitányt is választasz, úgy apostas online gondolsz, hogy jó eséllyel játszhatsz minden egyes játékban, és manapság ez nem könnyű. Hosszú szerződést kötött a klubért, és minden évben mindig javult.Ma kiemelkedő közép-visszafelé. ”

Látványos célja többet jelentett Wengernek, nem pedig végrehajtásában, hanem időzítésében. Koscielnynek szokása van a nyomáshelyzetekben. „Nem érik el, hogy ha Ön 4-0, akkor 1-0-ra csökken, és ez mindig különleges minőség. Ez volt a születésnapja, és nagy ajándékot adott magának.