Anthony Joshua elfogadja, hogy fel kell emelnie a játékát, hogy megverje Wladimir Klitschkot

A Manchester Arena már régóta megszüntette azokat a 21 000 ügyfelet, akik 2000 fontot fizettek ki a kiváltságukért, amikor látta, hogy megverte a 34 éves Texan Eric Molina-t három fordulóban az IBF címének második védelmében. Az összetört vesztes nem mutatta meg az 1.30-as sajtótájékoztatón, de Doc Holliday, az 1970-es évek tisztességes középsúlya, és a online sport fogadás hiányzó promóter, Don King hangos pompomlánya jött, hogy megkérdezze Joshua-tól, hogy „maradt és összpontosított”. Hogy csodálkozott, vajon nem vitték volna be az örvénybe?

„Itt ülök és hallgattam rád, és lenyűgözött” – mondta Holliday. – Ön a leginkább koncentrált fiatalember. Ez ritka dolog. Egy milliárd dollárt látok. Hosszú ideig bokszoltam, nem vagyok gyerek. Muhammad Ali-nál voltam.Harcosokkal beszélek, sok dolgot láttam: kokain, heroin, mindenféle dolog. Hogyan csinálod, amit akarsz, legyél mit akarsz lenni? ”

Joshua elmosolyodott, és válaszolt:„ Láttad, milyen kemény, a valóság. A fiataloktól csiszoltunk, nyüzsögtünk, így a siker mindig a fejemben volt. Csak megfordítottam a forgatókönyvet, de ugyanaz a mentalitás. Én is maradok az amatőrök körül, akik oroszlánok, ember. Annyira éhesek.

„Ez mind szép, a fények és a dolgok, de ez nem a pénz. Amikor az utcán voltam, lógott, csináltam a dolgot, mintha hűvös voltam, meg tudsz jönni, és megmutatom egy kis órát.Mi lovagolnánk a kerékpárjainkon, és elmentem: “Igen, amikor idősebb vagyok, én ezt a házat fogom tulajdonítani.” mondd: “Hát, van három közülük.” Arról van szó, hogy összpontosított, az osztályodat, az erkölcsét, mit szólsz, többet, mint a boksz. Ezért vagyok én őrölni. A boksz csak az út része.A többi dolog bónusz, ember, bízz bennem.

És most az utazás komoly lesz.

Joshua nem tudta mondani, ha Klitschko keményebb unibet mobil bónusz ellenfél lenne, mint a veretlen WBC bajnok, Deontay Wilder, aki kilenc fordulót vitt el, hogy megszabaduljon Molinától, és a szombati harcot figyelte a Showtime kommentárcsapattal Amerikában. – Egyiküket sem harcoltam – mondta nevetve. – Megnéztem őket, és azt mondhatom, hogy „Wilder ezt teszi”, és „Klitschko ezt teszi”, de más, amikor ott vagy. Ahhoz, hogy megverhessük Klitschkot, javítani kell egy másik szintre. ”

A fejlesztések növekményesek lesznek. Amikor Molina elhagyta az állát a harmadik fordulóban, Joshua jobbra húzta a hűtést, miközben a vonakodó ellenfelét a saját sarkában terítette.Tudja azonban, hogy Klitschko, aki nem küzdött, mivel Tyson Fury 2015 novemberében vette át a címét, összesen több keresést fog keresni az ő akaratáról és készségeiről. >

„Ebben a sportban különböző fokú állatfajok vannak” – mondta. – Mindannyian ragadozók vagyunk, minden oroszlán. De együtt találkozunk, hogy képviseljük a boksz sportját. Vitali testvére nyugdíjba vonult, és polgármester lett Ukrajnában. Boxként használják, és ezt szeretném bemutatni. Nagyon tisztában vagyunk azzal a tisztelettel, amit egymásnak kaptunk, de versenyképes szinten is tisztában vagyunk. ”

Klitschko, aki közel egy évtizede uralta a nehézsúlyokat, 41 éves. márciusban elveszíti a szélét.Amikor Józsuénak rámutattak, hogy az ukrán szinte elég idős ahhoz, hogy apja legyen, azt mondta: „Ez őrült, tudom. Azt hiszem, ez nagy szerepet fog játszani, de nem hagyom, hogy legyen az oka annak, hogy azt hiszem, nyerni fogok. A nehézsúlyú részlegben mindenki megpróbálja kirakni azt a lövést, amely megváltoztatja a harc menetét. Élesen kell lennem, és meg kell tartanom az ifjúságot.

„Különböző. A középső részén dobja le az amatőr stílust a profiknak.

„Kicsoda dobozos vagyok, mint Klitschko? Senki. Eltérő lesz Molinától, aki nem mutatott be esélyeket [a nem dobó ütések ravasz rúdja], és nekem kellett létrehoznom őket.Klitschko bemutatja ezeket a lehetőségeket, mert ő előttem boksz lesz. Minden, amit mondtam, megragadtam. Klitschko-nak most kellett volna lennie, bár nem gondoltam, hogy még mindig körül lesz. De ez az, amit a jó élet és az igazi sportoló tehet, ami hosszú életet teremt a játékban. Itt van. Ő éles operátor. Az emberek Bernard Hopkinset írják le. Januárban 52 éves, és a következő hétvégén az utolsó küzdelme van. p>

„Az életmódodról van szó” – mondta. „Néhányan 12-nél kezdődnek és befejeződnek, amikor körülbelül 30 évesek.Ha folytatnám, és nem túl sok büntetést szereznék és megtanulnám a készségeket, a bokszok igazi készségeit, ott leszek, ha a testem felemelte. a harc szeretem – de én nem leszek itt 51 vagy 52-nél, ha így harcolok. ” újra a felosztás. – Mennyi ideig lesz körülötte? Azt hiszem, reméli, hogy engem szerez, mielőtt azt hiszi, hogy kész vagyok. Sokan vannak.

„Fele a nevemnek nevezi ki magát, mert tudják, hogy milyen érdekeltségünk van a divízióban. Ha nem lenne elég az asztalon, nem hiszem, hogy Klitschko ki akar hívni.Ez kockázat és jutalom, ugye? ”

Nagyon valószínűtlen, hogy Józsué még mindig boksz lesz, amikor 50 éves lesz, és azt javasolta, hogy ez„ a Joshua korszak ”, mondván: tedd meg a legjobbakat. ”Nem is zavarba ejtik a kilencvenezer ember előtt a jövő tavaszán. – Ez csak egy harc, ember.